Liderul PSD Moldova Nouă le bate obrazul lui Ponta și Mocioalcă: zero interes pentru orașul din Clisură!

untitled design set 970x90 px

Organizația social-democrată de la malul Dunării nu are încredere în cele afirmate de Victor Ponta și Ion Mocioalcă, în cadrul vizitei echipei Pro România la Moldova Nouă.

În contextul sfatului liderului Pro România, Victor Ponta, dat primarului de la Moldova Nouă, Adrian Torma, acela de a se focusa mai mult pe banii europeni, căci bani guvernamentali nu vor veni în zonă doar dacă mută orașul la Teleorman și face contract cu Tel Drum, liderul social-democraților, Nelu Zaberca, declară pentru expressdebanat.ro: „Eu îl cunosc pe domnul Ponta de 20 de ani. Pot să spun că îl cunosc. Ne-am întâlnit de câteva ori. Nu pot să vorbesc de rău despre domnul Ponta, căci nu sunt în măsură, nu am calitate să-l vorbesc de rău. Dar, despre proiecte, pot să vă spun că domnul Ponta nu s-a implicat în Caraș-Severin. Nici el și nici Ion Mocioalcă. Moldova Nouă a fost marginalizată tot timpul de Ion Mocioalcă, inclusiv când era la șefia PSD-ului”.

Zaberca susține faptul că actualul secretar al Pro România, în momentul în care a condus PSD Caraș-Severin, a arătat zero interes atât pentru Moldova Nouă, cât și pentru Clisura Dunării: „Niciun om de la Oravița încoace până la Berzasca nu a fost promovat la nivelul județului. Aici mă refer la directorii de deconcentrate. E simplu ca bună ziua. Or, în Moldova Nouă, chiar nu avem niciun om capabil? A mutat Caransebeșul la Reșița, a făcut flotant. Or, nu se poate doar Reșița, Caransebeș. De la Reșița către zona Moldova Nouă, către zona Clisurii Dunării au fost zero investiții, zero proiecte, zero oameni promovați. Eu nu pot să am, cunoscându-i pe amândoi, încredere nici în Ponta și nici în Mocioalcă. Că sunt aici de 20 de ani și chiar îi cunosc. Am fost alături de ei în toate campaniile, am alergat pentru ei. Nu ne-au întors nimic. Absolut nimic, niciodată! Ce încredere pot să am în el?”.

Totodată, Nelu Zaberca vorbește că dezinteresul fostului său șef pentru Moldova Nouă s-a manifestat indiferent de cine cârmuia administrația publică locală și lasă electoratul să fie cel care să-i critice: „De 18 ani, Mocioalcă n-a făcut nimic pentru Moldova Nouă. Luminița Jivan e de câteva luni și deja are proiecte cu Torma, patru la număr. Proiectele sunt depuse și sunt în fază de aprobare. Mocioalcă, indiferent de primar, că a fost Matei Lupu, că a fost Ion Chisăliță, că a fost Chișărău, nu a arătat nici cel mai mic interes față de zona asta, dovadă că orașul arată cum arată astăzi și nu doar orașul, ci și Clisura Dunării. Tot. Mă refer de la Socol la Berzasca. Aia au făcut Ion Mocioalcă și Ponta”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/