Pro România, despre rezultatul surprinzător de la Moldova Nouă: „Are la bază un cumul de factori”

Alegerile europarlamentare din 26 mai au fost presărate cu surprize în orașul de la malul Dunării!

În ciuda faptului că Moldova Nouă nu a rezonat cu trendul național, locuitorii de la Dunăre dându-i câștigători pe social-democrați, în detrimentul liberalilor, totuși, aceștia au acordat un vot consistent unui partid nou apărut în spectrul politic: Pro România.

Cu o diferență de doar 5 procente în spatele Partidului Național Liberal, Organizația Pro România de la Moldova Nouă reușit să ocupe locul al treilea pe podium, obținând 11,46% din votul cetățenilor orașului din Clisura Dunării.

Cu privire la scorul obținut de organizația pe care o conduce la nivel local, Dorin Praja declară pentru expressdebanat.ro: „Rezultatul este unul foarte bun! Acesta are la bază un cumul de factori, printre care: vizita domnului Ponta în teritoriu (primul fost prim-ministru care a venit să cunoască problemele din Moldova Nouă), munca susținută a membrilor echipei Pro România și, nu în ultimul rând, opțiunea personală a cetățeanului care a dorit o abordare Pro Europeană”.

Referitor la planurile de viitor ale organizației Pro România la Moldova Nouă, Praja este încrezător că munca depusă acum trebuie continuată și susținută: „Trebuie să continuăm munca începută, cu pași mici, dar siguri, în speranța că vom rezona cu cetățenii și problemele orașului”.

banner 970 x 250