Pro România, despre rezultatul surprinzător de la Moldova Nouă: „Are la bază un cumul de factori”

untitled design set 970x90 px

Alegerile europarlamentare din 26 mai au fost presărate cu surprize în orașul de la malul Dunării!

În ciuda faptului că Moldova Nouă nu a rezonat cu trendul național, locuitorii de la Dunăre dându-i câștigători pe social-democrați, în detrimentul liberalilor, totuși, aceștia au acordat un vot consistent unui partid nou apărut în spectrul politic: Pro România.

Cu o diferență de doar 5 procente în spatele Partidului Național Liberal, Organizația Pro România de la Moldova Nouă reușit să ocupe locul al treilea pe podium, obținând 11,46% din votul cetățenilor orașului din Clisura Dunării.

Cu privire la scorul obținut de organizația pe care o conduce la nivel local, Dorin Praja declară pentru expressdebanat.ro: „Rezultatul este unul foarte bun! Acesta are la bază un cumul de factori, printre care: vizita domnului Ponta în teritoriu (primul fost prim-ministru care a venit să cunoască problemele din Moldova Nouă), munca susținută a membrilor echipei Pro România și, nu în ultimul rând, opțiunea personală a cetățeanului care a dorit o abordare Pro Europeană”.

Referitor la planurile de viitor ale organizației Pro România la Moldova Nouă, Praja este încrezător că munca depusă acum trebuie continuată și susținută: „Trebuie să continuăm munca începută, cu pași mici, dar siguri, în speranța că vom rezona cu cetățenii și problemele orașului”.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/