Liderul AUR, la Reșița: „Nu avem cu noi moguli, oameni cu interese obscure și cu legături cu baronii care au domnit în Caraș-Severin”

untitled design set 970x90 px

George Simion, copreședinte AUR, s-a oprit astăzi la Reșița pentru a le mulțumi votanților de aici, dar și pentru a felicita echipa din Caraș-Severin pentru scorul obținut la alegerile parlamentare. La nivel de județ, AUR s-a clasat pe locul 4 la Camera Deputaților și pe 3 la Senat, cu un total de aproape 11.000 de voturi.

În periplul său prin țară, care are drept scop întâlnirea cu alegătorii AUR și mulțumirea pentru rezultatul votului din 6 decembrie, George Simion, copreședinte AUR, s-a oprit astăzi la Reșița. Nu se află pentru prima oară în municipiu, însă astăzi a venit cu motiv de bucurie. „Cred că suntem a zecea oară în Reșița și o să venim ori de câte ori e nevoie, chiar dacă județul este lăsat cumva de izbeliște, chiar dacă pare în momentul ăsta că județul Caraș-Severin este o margine de țară, nu trebuie să avem margini de țară, cu toții suntem români și nu trebuie să lăsăm pe nimeni în urmă”, a declarat George Simion.

Liderul AUR a vorbit în centrul Reșiței despre echipa Alianței din Caraș-Severin, fiind mulțumit de oamenii care s-au alăturat Letiției Aman, președintele Filialei județene a AUR, în îndeplinirea obiectivelor. „Noi suntem tare bucuroși de oamenii inimoși care au venit alături de noi din tot județul, din Mehadia și Băile Herculane până la Bocșa, coordonatoarea noastră, doamna Letiția Aman, vine din zona noastră doctrinară, ca să zic așa, a fost alături de veteranii PNȚCD-ului, vine din zona creștin-democrată pe care iată o reprezentăm și noi în politica românească și suntem tare bucuroși că nu avem cu noi moguli, oameni cu interese obscure și oameni cu legături cu baronii care au domnit aici, în Caraș-Severin”, a spus Simion.

Copreședintele AUR s-a arătat deschis și față de cei care au pus ștampila pe alte partide în 6 decembrie. „În această situație vreau să vă mulțumesc, chiar dacă nu sunteți în situația de votant AUR, vreau să vă mulțumesc și să vă spun că trebuie să colaborăm în viitor, indiferent cu ce partid ați votat, pentru că e momentul pentru unire, dincolo de ideologiile de partid”.

La nivel de Caraș-Severin, AUR a obținut 5.197 de voturi, adică 6,79% din total la Camera Deputaților, iar la Senat – 5.741 de voturi (7,48%).

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/