Liderii Alianței USR-PLUS Caraș-Severin, pregătiți deja să lupte în al doilea tur

Au militat de-a lungul campaniei electorale pentru o Românie în care fiecare cetățean să poată fi fericit. Totodată, au susținut că o politică de calitate se poate face doar cu oameni care nu au mai fost implicați până acum în acest domeniu. Iar astăzi au ieșit la vot, având convingerea că vor fi prezenți și în al doilea tur al alegerilor prezidențiale.

Au mers la secții de votare diferite, dar având același gând: că românii trebuie să meargă la vot astăzi. „Votez pentru un președinte implicat full time, pentru reprezentantul unei noi generații de politicieni care nu a avut nicio legătură cu vechiul sistem, pentru dreptul meu de a fi fericit în România și pentru dreptul copiilor noștri de a fi fericiți aici, în România. Îndemn toți cărășenii să iasă la vot. Turul doi va fi o provocare, cu siguranță vom fi implicați și în turul doi. Și cred că pentru prima oară după 30 de ani avem șansa ca în turul doi să nu votăm răul mai mic”, a declarat Andrei Plujar, președintele USR Caraș-Severin.

De cealaltă parte a alianței, Daniel Toma, președintele PLUS Caraș-Severin, crede în puterea votului de astăzi și are convingerea că alianța din care face parte va obține un scor frumos, la fel cum a făcut-o la alegerile europarlamentare. „Există zile în care puterea stă în mâinile noastre. Nu se întâmplă prea des acest lucru. Astăzi este o astfel de zi. Acum avem ocazia să folosim această putere și să contăm, participând la vot. Chiar dacă unii vor să minimizeze importanța votului și spun că vor ieși tot cei care «trebuie», am demonstrat în 26 mai că nu este deloc așa. Atunci s-a făcut un prim pas. Astăzi îl facem pe cel de-al doilea, urmând ca anul viitor să continuăm cu alegerile locale și parlamentare. Este important să ne mobilizăm și să participăm în număr cât mai mare pentru a arăta din nou direcția în care vrem să mergem. Orice vot contează! Eu am votat având convingerea că noi românii merităm un viitor mai bun, o țară în care să ne dorim să trăim alături de cei dragi. Astăzi putem scrie istoria generației noastre pentru copiii și nepoții noștri. Astăzi ne putem ridica la înălțimea așteptărilor oamenilor din această țară”, a declarat Daniel Toma despre votul exprimat astăzi.