Ghiță Sporea, în ziua alegerilor: „După 30 de ani putem spune că vom avea un președinte și un Guvern de calitate”

Încă de la primele ore de după deschiderea urnelor, Ghiță Sporea, președintele interimar al Organizației PNL Moldova Nouă, împreună cu soția, s-a prezentat la secția de votare nr. 130 din Moldova Veche pentru a-și exercita dreptul.

Cu privire la așteptările pe care le are consilierul județean de la zilele de 10 și 24 noiembrie, acesta a ținut să precizeze pentru expressdebanat.ro: „Sper că luna noiembrie 2019 să intre în istoria României! După 30 de ani putem spune că vom avea un președinte și un Guvern de calitate care să scoată România în față, asta pentru a fi o țară europeană, un popor european. Sper din tot sufletul și sunt sigur că România va avea o altă față atât în interior, cât și în exterior”.

Despre ce anume nu a mers bine până acum în România sau mai bine zis care a fost cel mai mare minus al bunului mers al lucrurilor, Sporea nu are nicio reținere să arate cu degetul spre guvernarea PSD: „În afară de populismul din ultimii ani de guvernare, prin legi și prin tot ce au făcut, au dat notă că au avut grijă numai de ei, nicidecum de cetățeanul de rând. Prin creșterea pensiilor nu zic că nu a fost bine, dar să te împrumuți și să crești pensiile și salariile, să mai dai și pensii nesimțite, asta cred că a fost cel mai mare minus”.

Înainte de a părăsi secția de votare, liberalul a mai ținut să puncteze că noua guvernare va avea foarte mult de lucru, asta pentru a îndrepta stângăciile fostei echipe de la Palatul Victoria.