Marcel Vela, primul ministru care s-a prezentat astăzi la vot

Ministrul Marcel Vela a fost prezent astăzi la urne încă din momentul deschiderii, motivând că are o zi plină. După mulți ani, fostul primar al Caransebeșului votează în afara municipiului.

Ministrul Afacerilor Interne a votat în această dimineață la aceeași secție de votare din București unde și-a exprimat votul și președintele țării, la Liceul Jean Monnet. Marcel Vela a fost prezent la ora 7.00, spunând că sunt multe de făcut astăzi și MAI este la datorie să asigură siguranța și liniștea publică.

„Am votat pentru normalitate și pentru dorința ca lucruri anormale și antidemocratice să nu se mai întâmple niciodată în România!”, a spus Marcel Vela, care pentru prima dată nu votează în municipiul Caransebeș. „Din respect pentru cei care acum 30 de ani și-au sacrificat viața ca noi, românii, să avem astăzi acest drept îi invit să voteze, indiferent de opțiunea lor. Este până la urmă nu este doar un drept în amintirea lor, este chiar o obligație morală”, a mai declarat Marcel Vela, după vot.