„Din păcate, astăzi România este bolnavă. Am votat pentru vindecarea României”

Liderul PMP Caraș-Severin, Ionuț Popovici, a fost printre primii politicieni din județ care au mers astăzi la vot. A votat cu omul în care are încredere că poate vindeca România, că îi poate aduce acasă pe românii din străinătate și, nu în ultimul rând, cu un om care să pună accent pe educație și valori.

Ionuț Popovici, vicepreședintele Consiliului Județean Caraș-Severin, a pus ștampila pe un candidat educat, un om cu experiență pentru care să primeze evoluția, dezvoltarea, un om care înțelege că o țară poate prospera prin cetățeni informați, prin cetățeni care să pună preț pe valori și idei.

„Din păcate, astăzi România este bolnavă. Am votat pentru vindecarea României. Din păcate, astăzi românii se luptă cu românii. Am votat pentru pace între români. Din păcate, astăzi, peste hotare, trăiesc peste 6 milioane de români. Am votat pentru ei. Am votat pentru a veni din nou acasă. Am votat pentru o Românie educată. Am votat pentru părinții noștri, pentru copiii noștri, pentru viitorul sănătos al României, iar dacă noi, tinerii, chiar dacă voi fi contrazis, facem parte totuși din generațiile de sacrificiu, atunci sper că votul meu dat astăzi să merite”, ne-a declarat Ionuț Popovici.

Îi îndeamnă pe cărășeni să iasă la vot, indiferent de opțiune, pentru că fiecare vot contează. „În politică se poate orice”, spune liderul PMP, pentru că primul tur al alegerilor prezidențiale contează cel puțin la fel de mult ca cel de-al doilea.