Licitații cu de toate! Spațiile oferite de Primărie nu au căutare în rândul comercianților lugojeni

Primăria Municipiului Lugoj scoate în perioada următoare mai multe spaţii comerciale la licitație, printre care și boxele din bazarul pieţei, fiecare în suprafaţă de 24 mp. Acestea au fost închise în urmă cu doi ani, când au început o serie de lucrări de reabilitate, impuse de către cei de la ISU Banat pentru siguranţa la incendii.

Documentaţia de atribuire aferentă fiecărui spaţiu se poate obţine printr-o cerere scrisă sau direct de la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, de la biroul autorizaţii, liberă iniţiativă, comercial, contracte, camera 112. Contravaloarea documentaţiei de atribuire este de 100 de lei + TVA.

Data limită pentru solicitarea clarificărilor este 31 octombrie, ora 10.00, iar oferta aferentă fiecărui spaţiu va fi depusă într-un singur exemplar original, însoţită de garanţia de participare până cel târziu în data de 1 noiembrie, ora 10.00, la registratura Primăriei Municipiului Lugoj.

Lista cu situaţia spaţiilor comerciale ce urmează a fi scoase la licitaţie poate fi consultată la sediul Primăriei Municipiului Lugoj, tot acolo unde va avea loc şi licitaţia publică, în data de 4 noiembrie, ora 10.30.

Pe lângă boxele din bazar, Primăria mai scoate la licitație și spațiul comercial de la Vama B Podul de Fier, două spaţii în Parcul Copiilor și Căsuțele de lemn pentru Crăciun, care vor fi amplasate în piața Drăgan.