Prima carieră a liceenilor la hotelurile Diana și Afrodita

Managerii celor două hoteluri s-au gândit să le ofere o șansă tinerilor din zona stațiunii Băile Herculane, dar nu numai, să ocupe un loc de muncă pentru sezonul estival.

Vara își intră încet, încet în drepturi, astfel că reprezentanții Bacolux Hotels au lansat un program interesant, dar în același timp util pentru tineri. Cei care conduc hotelurile Diana și Afrodita i-au invitat pe liceeni să participe la un eveniment dedicat dezvoltării carierei și alegerii corecte a domeniului profesional, într-una dintre cele două locații.

De fapt, ne dorim să informăm participanții cu privire la pașii ce sunt importanți a fi făcuți pentru a avea o carieră de succes. De asemenea, am inițiat acest program în ideea înlesnirii întâlnirilor dintre tineri, persoanele interesate și specialiștii în domeniu. Mai exact, ne implicăm prin susținerea directă a participanților, prin workshopuri de dezvoltare a carierei și formare profesională”, a declarat managerul Florin Băzăvan pentru Express de Banat.

Inițiere în tainele profesionalismului

expresb 1000x100

Programul lansat de Bacolux Hotels îi vizează pe tinerii care doresc să acumuleze experiență, să se adapteze unui mediu profesionist și, în plus, să câștige și bani pe parcursul verii.

Până acum, elevii a două clase de la Liceul „Hercules”, din Orșova sau Mehadica au vizitat cele două baze luxoase de agrement. Managerii Bacolux au organizat la finele săptămânii trecute Ziua Porților Deschise, dar și două workshopuri, care au vizat arta culinară, marketingul și relațiile publice.

Tinerii din orice zonă a Banatului care doresc să facă parte dintr-o echipă dinamică pe parcursul sezonului estival și să își depășească limitele pot trimite un CV în format Europass, însoțit de o scrisoare de intenție pe adresa: office@hoteldianaherculane.ro . În maximum două săptămâni de la trimiterea aplicației pot afla dacă au fost acceptați în următoarea etapă, când vor trebui să ia parte la un interviu. Termenul limită pentru completarea și trimirea aplicațiilor este 30 iunie 2013. Pentru nelămuriri, puteți adresa întrebări la aceeași adresă de email, dar și pe office@afrodita.ro .