Prinţul Charles, ambasadorul Băilor Herculane!

Devenit cel mai celebru şi important promotor al frumuseţilor ţării noastre peste hotare după vacanţele petrecute în Transilvania, Prinţul Charles va continua să facă reclamă şi altor zone ale României.

Realizatorii britanici ai producţiei TV Wild Carpathia au dezvăluit următoarele obiective turistice din România despre care va vorbi Prinţul Charles, printre acestea numărându-se şi staţiunea de pe Valea Cernei. ,,Sunt trei zone majore despre care credem că nu sunt valorizate şi care ar putea constitui o sursă majoră de venit pentru România: izvoarele termale din Băile Herculane, care a fost odată cea mai vestită staţiune termală din Europa, Delta Dunării, care este «fluviul Amazon» al Europei, dar şi pădurile şi peisajele medievale, satele saşilor şi locuri precum Sighişoara”, a dezvăluit Charlie Ottley, prezentator Wild Carpathia, pentru Pro Tv. ,,Conceptul Wild Carpathia nu este doar să prezentăm aceste peisaje superbe, ci şi faptul că ele sunt ameninţate. Este un element important în acest film”, a explicat Alasdair Grant, regizorul Wild Carpathia.

În trilogia Wild Carpathia, Prinţul Charles vorbeşte despre tot ce are mai frumos România, în aceste zile prezentatorul şi regizorul aflându-se în ţara noastră pentru a stabili următoarele zone şi obiective ce vor fi promovate în întreaga lume. ,,Prinţul este absolut îndrăgostit de peisajele tradiţionale, pasionat de arhitectură, de vestigii şi cultură şi vede că unele locuri din România, în special din Transilvania, arată aşa cum era Marea Britanie acum sute de ani, pe vremea lui Shakespeare”, a mai spus Charlie Ottley.

foto: inpolitics.ro