Liberalul Videscu a trecut la PSD și anunță dezertări în masă! În plină campanie electorală!

explo 1000x200

Fostul președinte al tinerilor liberali, Răzvan Videscu, nu și-a mai găsit locul în partid după ce acesta a ajuns pe mâna Alinei Gorghiu și, după o perioadă de tatonare, a ales să semneze adeziunea la PSD!

Videscu a acuzat schimbarea sa din fruntea TNL Caraș-Severin, din 2014, pe care a catalogat-o ca fiind abuzivă, iar dezamăgirile pe care spune că le-a cunoscut în ultima vreme, din cauza degringoladei care ar fi în PNL, a deciziilor eronate luate de liderii partidului la nivel național, care nu ar fi făcut altceva decât să dezbine partidul, l-au împins și mai mult spre PSD și Ion Mocioalcă. „Am discutat cu cei de la PSD și am decis să fac parte din această echipă care va conduce județul Caraș-Severin. Deocamdată nu doresc și nu am cerut nicio funcție în partid, dar deja mă implic foarte tare în campania electorală. În primul rând, în campania pentru Consiliul Județean și Primăria Reșița, pentru că aici pot fi de mai mare folos, dar sunt alături și voi sprijini fiecare candidat PSD la alegerile din 5 iunie”, a declarat Videscu pentru expressdebanat.ro.

Proaspătul social-democrat susține că va da o grea lovitură tinerilor liberali, pe urmele sale urmând să apuce alți vreo sută de membri PNL. Liberalii exclud o astfel de variantă, dar cum pe scena politică aproape nimic din ce s-a stabilit ieri nu mai e valabil azi, orice e posibil.

banner 970 x 250