Cei mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin vor fi premiați. Fondul de premiere este modest

explo 1000x200

Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Caraș-Severin îi va premia în sfârșit pe cei mai buni sportivi cărășeni ai anului 2015. Festivitatea de premiere va avea loc joi, 26 mai, de la ora 13:00, în sala de ședințe a Primăriei Reșița.

Vă reamintim sportivii anului 2015 în Caraș-Severin: mărșăluitorul Marius Cocioran (calificat la Jocurile Olimpice) și luptătoarea Diana Mudrag. Top Sport 2015 înseamnă 17 sportivi la sporturi olimpice, patru antrenori, un sportiv la sporturi neolimpice, câteva echipe și patru speranțe olimpice. Premierea sportivilor este posibilă cu sprijinul Primăriei Reșița, precizează Cătălin Hogea, directorul DJST Caraș-Severin.

„Fondul de premiere pentru toți sportivii este undeva la 15.000 de lei. Pe aceeași sumă ne-am bazat și anul trecut. Doar Primăria și Consiliul Local Reșița ne sprijină, Consiliul Județean nu ne-a dat niciun ban de când am venit eu la conducerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret. Cei de la Consiliul Județean nici nu ne-au băgat în seamă. An de an au fost depuse proiecte la Consiliul Județean și n-am primit niciun ban de la ei. Din păcate, sportivii au de suferit, nu-mi dădeau mie banii, ci sportivilor. Sunt cei mai buni sportivi ai județului Caraș-Severin, nu doar ai Reșiței. Am înțeles că Primăria Reșița îi va premia separat și pe sportivii calificați la Jocurile Olimpice, cu câte 2.500 de lei”, a spus Cătălin Hogea, directorul DJST Caraș-Severin.

Vezi aici cum se prezintă Top Sport Caraș-Severin 2015!

 

banner 970 x 250