Liberalii se reorganizează! Nu doar în Guvern, ci și la Oravița!

img 8796
untitled design set 970x90 px

Una dintre cele mai slabe organizații liberale orășenești din Caraș-Severin a intrat, începând de vineri, într-un proces de reconstrucție, prin dizolvarea de către Biroul Politic Județean a conducerii sale.

Măsura luată nu este deloc surprinzătoare, având în vedere activitatea necorespunzătoare desfășurată de-a lungul anului. Până la alegeri, organizația va fi condusă de Cornelia Fetea, președinta Filialei Caraș-Severin a Asociației Foștilor Deținuți Politici și Deportați în Bărăgan.

Deși nu a dorit să comenteze prea mult situația de la Oravița, Marcel Vela, liderul PNL Caraș-Severin, ne-a confirmat măsurile luate pe linie de partid. „Cu unanimitate de voturi am reorganizat astăzi (n.r. vineri, 22 octombrie), în ședința Biroului Politic Județean, echipa de la Oravița. Președinte interimar al organizației orășenești a fost desemnată doamna Cornelia Fetea, în timp ce domnul Ion Miloș se va ocupa de zona Oravița”. Ion Miloș ocupa până acum funcția de președinte al organizației locale.

În luarea deciziei de dizolvare au contat mult rezultatele slabe obținute în alegerile de acum în an, dar și rezultatul unui sondaj intern, potrivit căruia PNL Oravița ocupă locul 4 în rândul formațiunilor politice locale.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/