Liberalii se pregătesc să câştige alegerile

Liderii liberali din zona Reşiţa au analizat situaţia politică din fiecare comună şi stadiul pregătirii alegerilor locale. Şedinţa de marţi a fost condusă de vicepreşedintele judeţean al PNL, Viorel Başag, şi Ioan Rusu, primarul comunei Ezeriş şi membru în Biroul Judeţean.

Liderii organizaţiilor locale au subliniat faptul că în toată zona marea majoritate a cetăţenilor este total nemulţumită de actuala guvernare, ceea ce confirmă sondajele care dau USL drept favorită certă la alegerile de anul acesta. “Nemulţumirile sunt  referitoare la criza din sănătate, din învăţământ, de lipsa unui sprijin real pentru agricultori. Pensionarii consideră că puterea de cumpărare a lor a scăzut permanent de la ultima majorare a pensiilor, facută de Guvernul liberal Tăriceanu, în 2008”, precizează Departamentul Comunicare al PNL Caraş-Severin.
Cu aceeaşi ocazie, Horia Irimia, vicepreşedintele judeţean, şi secretarul adjunct al PNL Caraş-Severin, Răzvan Videscu, au prezentat principalele prevederi ale legislaţiei electorale.