Hogea vrea la Primăria. Vela stă liniştit!

Deputatul de Caraş-Severin din partea PD-L în Colegiul 2 Caransebeş a fost anunţat în mod oficial drept viitor candidat pentru fotoliul de edil-şef al municipiului de pe Timiş şi Sebeş la alegerile din iunie. Actualul primar se bucură că nu are un candidat mai puternic.

Ion Marcel Vela a primit cu seninătate vestea că îl va avea ca şi contracandidat la primărie pe deputatul PD-L, Gheorghe Hogea. “Nu mi-e frică de nimeni. Îi voi trata cu eleganţă şi cu tot ceea ce ţine de rigorile unei campanii electorale civilizate pe toţi cei care vor candida, indiferent de la ce partid sunt. Am experienţa anilor 2008 şi 2004, nu am întâlnit niciodată sentimentul de frică”, a declarat actualul edil-şef.
Hogea ar da fotoliul de deputat pe cel de primar al Caransebeşului, dar Vela se aşteaptă la o luptă fără istoric, fiind convins că, poate alţi membri PD-L i-ar fi pus mai multe probleme. “Nu mi-e frică de candidaţi de talia lui Hogea şi nici de talie mai mică sau mai mare. Mă bucur că e domnul Hogea. Sper să avem o campanie civilizată”, a mai afirmat Ion Marcel Vela.