Liberalii își pregătesc candidații pentru alegerile din 2020! Înlocuitori pentru Popa, Borcean, Torma, Românu sau Miclău?!

Actualii primari PNL din Caraș-Severin vor afla în toamnă cum se mai situează în preferințele electoratului, cifrele sondajului de opinie comandat de liberali putând chiar să-i scoată de pe liste pe unii dintre ei!

PNL se pregătește din timp pentru alegerile locale și parlamentare din 2020, astfel că în perioada imediat următoare va începe evaluarea capitalului de imagine de care se bucură primarii liberali în funcție, dar și potențialii candidați, acolo unde lucrurile nu mai stau ca în urmă cu doi ani sau unde PSD a câștigat autoritar.

„În unele localități vom face sondajul în perioada imediat următoare, iar în special în centrele urbane în a doua jumătate a lunii septembrie. Motivul ține strict de perioada de vacanță, când foarte mulți cetățeni sunt plecați vara din localități și dorim ca sondajele să fie cât mai clare, oglindind în mod obiectiv opțiunile alegătorilor. Rezultatele sondajelor sunt foarte utile pentru partid, deoarece arată rezultatul electoral al aleșilor locali și județeni la jumătatea mandatului și dorințele cetățenilor pentru a doua jumătate. Unde nu avem primari, măsurăm și potențialii candidați în perspectiva alegerilor locale, parțiale sau la termen”, a declarat pentru expressdebanat.ro președintele PNL Caraș-Severin, Marcel Vela.