Liberalii din Timiș care vor să se înscrie în cursa pentru parlamentare au la dispoziție două zile pentru depunerea candidaturilor

untitled design set 970x90 px

Biroul Politic Județean interimar al PNL Timiș anunță că liberalii, care doresc să se înscrie în procesul de desemnare a candidaților pentru alegerile parlamentare din acest an, își pot înainta intențiile la Secretariatul General al PNL Timiș. Au la dispoziție două zile.

Candidații trebuie să depună o cerere de intenție, precum și o scrisoare în care să precizeze ce îi califică pentru a deveni deputat sau senator. De asemenea, trebuie să precizeze și ce proiectele au în vizor, într-un viitor mandat. Toate acestea trebuie depuse alături de un CV profesional și de unul politic.

PNL face cea mai transparentă acțiune de selectare a candidaților pentru alegerile parlamentare dintre toate forțele politice din Timiș. Chiar dacă timpul este limitat, candidații vor trece atât prin filtrul primarilor PNL, cât și prin filtrul Biroului Politic Județean interimar. Criteriile care contează sunt integritatea, competența și profesionalismul”, a precizat Alin Nica, președintele interimar al filialei.

Intențiile se pot depune până în 10 octombrie, ora 24.00.

În cadrul ședinței BPJ din 15 octombrie, candidații vor fi invitați să se prezinte în fața colegilor liberali, iar votul va fi unul secret. Procedura se aplică și în cazul membrilor PNL care și-au depus intenții de candidatură în primăvara acestui an.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/