Liberalii cărășeni își aleg liderii

Membrii Partidului Național Liberal, filiala Caraș-Severin, își aleg astăzi conducerea. Mai mulți lideri PNL de la nivel central și-au anunțat prezența la Reșița.

UPDATE, ora 12:07 

Toți greii PNL-ului se află deja în sala teatrului din incinta Casei de Cultură unde urmează să se desfășoare conferința partidului. Au venit la Reșița europarlamentarul Norica Nicolai, ministrul Mihai Voicu, dar și alți colegi liberali din județele învecinate.

Vicepreședintele PNL la nivel național, Sorin Frunzăverde, a venit însoțit de Doina Frunzăverde, soția acestuia, semn că zvonurile s-au confirmat și rectorul universității va intra în politică.

congres PNL

UPDATE, ora 07:10

Casa de Cultură a Sindicatelor din orașul de pe Bârzava găzduiește astăzi Conferința Județeană de Alegeri a Partidului Național Liberal. Printre cei care și-au anunțat prezența sunt Daniel Chițoiu, ministrul finanțelor, sau Mariana Câmpeanu, ministrul muncii.

De asemenea, potrivit unor surse Express de Banat, odată cu Conferința Județeană de astăzi, mai multe personalități marcante ale mediului universitar își vor anunța calitatea de membru al PNL. Una dintre acestea este rectorul Universității „Eftimie Murgu”, Doina Frunzăverde, care nu a făcut vreodată parte dintr-o formațiune politică.

Rămâi cu Express de Banat! Revenim cu amănunte!

 

 

banner 1000 x 100 hd