Liberalii au uitat de Ursu, Guvernul României, de Oravița!

dumitru ursu, primarul oravita, a fost sarit din schema de guvern la impartirea banilor din fondul de rezerva

O singură localitate din Caraș-Severin a fost sărită la repartizarea banilor din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului!

Plecat de la PSD la PNL imediat după alegerile locale din 2020, Dumitru Ursu se vede pedepsit de către social-democrați pentru gestul său politic și, în egală măsură, nerăsplătit de către liberali. Susținerea PNL pentru primarul Oraviței este mai mult declarativă, iar asta se vede mai ales în momentele-cheie. Așa cum a fost zilele trecute, când s-a hotărât alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2023, pentru unele unități administrativ-teritoriale.

Pentru unele, nu și pentru Oravița! În rest, toate celelalte orașe și comune din Caraș-Severin au primit sume de bani de la Guvernul României pentru a se evita blocajele în primării. Situația e dramatică și la Oravița, n-ar mai fi bani nici de salarii, nici pentru persoanele cu dizabilități și însoțitorii acestora. Primarul Ursu e prea supărat și dezorientat ca să facă momentan vreun comentariu.

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Soluțiile pentru Oravița despre care vorbesc liberalii sunt doar glume proaste. Renunțarea la o parte din banii primiți de Consiliul Județean Caraș-Severin și redirecționarea către Primăria Oravița depinde de votul plenului. Cu alte cuvinte, fugit la PNL, primarul PSD al Oraviței e la mâna pesediștilor din Consiliul Județean. Șanse zero, dacă nu cumva PSD profită de ocazie și mai punctează o dată electoral înainte de un 2024 cu patru rânduri de alegeri!

Aproape 42 de milioane de lei au fost trimise în Caraș-Severin din Fondul de rezervă. 1,6 milioane au ajuns în conturile Consiliului Județean, 2,8 milioane a primit municipiul Reșița, cu 2 milioane mai mult decât celălalt municipiu, Caransebeș. Bocșa și Oțelu Roșu au primit și ele cât primăria lui Felix Borcean, 800.000 de lei, în timp ce la Anina, Băile Herculane și Moldova Nouă s-a repartizat câte 1,1 milioane lei. Comunele cărășene au primit între 150.000 și 600.000 de lei.

publicitate si promovare online banner maxagro
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/