Liberal în acte, dar a făcut politica PSD-ului!

Primarul comunei Marga a scris un episod inedit în politica românească. Nicolae Beg şi-a câştigat mandatul de edil-şef din postura de membru PNL, însă a slujit în permanenţă un alt partid, spre care a migrat acum, odată cu intrarea în vigoare a ordonanţei date de Guvernul Ponta.

Nicolae Beg a lăsat în mod oficial PNL-ul în care nu s-a regăsit niciodată pentru PSD-ul bunului său prieten Ion Mocioalcă. Primarul comunei Marga a luat parte la mai toate acţiunile social-democraţilor, chiar dacă semnase în urmă cu câţiva ani adeziunea la PNL, astfel că trecerea sa dintr-o tabără în alta nu a surprins pe nimeni. „Eu am fost dintotdeauna la PSD. Eu am trecut acum la PSD legal, pentru că eu am participat la toate întâlnirile partidului până acum. Eu am crescut lângă Nelu Mocioalcă. Au fost la un moment dat nişte neînţelegeri şi am vrut să candidez independent, însă până la urmă am ajuns la PNL, dar nu m-am regăsit deloc acolo. Eu niciodată nu m-am dezis de PSD, tot timpul m-am considerat un om de stânga. Eu îl respect pe domnul Frunzăverde, dar mai puţin pe oamenii din jurul dânsului”, a delcarat Nicolae Beg pentru expressdebanat.ro.

Interesant este că, deşi se cunoştea de către toată lumea faptul că Beg participă la întrunirile PSD, iar despre cele ale liberalilor nici nu vrea să audă, niciodată nu s-a pus problema excluderii sale din PNL. „Ghiorghioni mi-a spus că nu vrea să-mi dea satisfacţia de a mă exclude din partid. Mie nu mi-a dat nimeni niciun carnet de partid, nici nu am plătit cotizaţia. Ei ar fi trebuit să mă excludă. Eu aşa consider. Acum, e mai mare satisfacţia pentru mine”, a mai spus Beg.