Liber la schi pe pârtiile de pe Semenic și de la Văliug. Mai sunt și locuri de cazare!

po 1000x100px (3)

Cabanierii și turiștii sunt, în sfârșit, fericiți după ce ninsoarea de zilele trecute a format un strat de zăpadă suficient de mare încât să le permită schiorilor să-și petreacă ultima zi din 2014, dar și prima din 2015 pe pârtii.

Ninsoarea și viscolul au creat câteva necazuri drumarilor, care nu au putut să deszăpezească tronsonul Prislop-Semenic, dar încă de aseară problemele s-au epuizat la acest capitol. Pensiunile, din păcate, nu funcționează la capacitate maximă, astfel că cei care se răzgândesc pe ultima sută de metri, ademeniți fiind de zăpadă, mai pot apela la serviciile cabanierilor.

,,Turiștii au început să se cazeze încă de zilele trecute, atmosfera este frumoasă și toată lumea se bucură că poate schia pe Semenic. Este cel mai bun lucru pe care ni-l aduce anul 2015. În ultimele zile s-au tot făcut probe la instalațiile de schi, astfel încât să nu le lipsească nimic turiștilor. Este funcțională Goznuța, a spus Florin Tudor, administratorul Vilei Melisa. Locuri libere mai sunt și în alte pensiuni, cum ar fi Colț de Rai, unde doar jumătate dintre locurile de cazare s-au ocupat. Per total, operatorii de turism estimează că în prezent gradul de ocupare al stațiunii este de 70 la sută.

În ce privește zona Văliug-Crivaia, pensiunile funcționează la capacitate maximă, iar turiștii sunt deja cazați. “Instalația de schi funcționează, cazările sunt epuizate, iar vremea este numai bună pentru schi”, a spus omul de afaceri Nelu Popa, care a investit sume importante de bani în zona turistică montană.

banner 1000 x 100 hd

 

 

03 britannia 1000 x 100 gif