Liber la controlul de audit al Primăriei la CET 2010!

După ce edilul şef al Reşiţei a prezentat într-o conferinţă de presă faptul că cei din conducerea CET 2010 nu acceptă controlul de audit din partea municipalităţii şi că l-a refuzat în repetate rânduri, acum directorul Aurel Marinescu spune că îl aşteaptă cu braţele deschise.

La cea mai recentă conferinţă de presă pe care a susţinut-o  edilul şef Mihai Stepanescu, acesta s-a declarat nemulţumit de faptul că societatea CET 2010 refuză constant controlul de audit al executivului. „S-a întâmplat de trei sau patru ori, aspect care nu este normal. Ce are de ascuns?! S-au investit atâția bani în termie, unde sunt banii?!”, se întreba primarul retoric, în urmă cu o săptămână.

Conducerea CET 2010 a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a spus că acele controale au fost trimise “cu răutate”, într-o perioadă în  era mult de lucru. Aurel Marinescu, directorul societății de furnizare a căldurii şi apei calde a declarat că nu are nimic de ascuns şi, mai mult decât atât, acum că angajaţii s-au mai eliberat cu treaba, poate primi şi controale. „De mâine să trimită echipa de audit! Poate aşa vede lipsurile şi ne ajută”, a spus directorul CET 2010.