Let’s do it, Lugoj! De la televizoare, la vibratoare adunate de pe malul Timișului

Campania de ecologizare Let’s do it, România! a avut loc și la Lugoj, la sfârșitul săptămânii dedicate alegerilor, sâmbătă, 23 noiembrie. Aproximativ 40 de voluntari, cetățeni ai orașului cu un dezvoltat spirit civic, au reușit să adune 200 de saci de gunoi de pe malul Timișului, într-un interval de timp de două ore.

La acțiunea inițiată împreună cu Asociația Natura din România și Arian Adventures s-au implicat și 23 de elevi ai Liceului Teoretic „Coriolan Brediceanu”, din clasele IX A, IX B, IX D, IX E, X A, X B și XI C.

„Nu a fost vorba doar despre strâns de gunoaie, ci despre reevaluat și ajustat mentalități, atitudini și comportamente. Cu cât vor fi mai mulți cei care vor desprinde și deprinde ceva pozitiv din toată mizeria care ne înconjoară, cu atât șansele să mai avem o lume și o viață care să merite trăite cu fruntea sus și spatele drept vor fi mai mari!”, au transmis organizatorii Let’s do it! Romania.

Deșeurile adunate de către voluntari au fost gestionate de Primăria Lugoj, care s-a implicat astfel în campanie. Lugojenilor le rămâne sarcina să păstreze curățenia și să semnaleze autorităților situații în care unii dintre locuitorii orașului nu înțeleg acest mesaj.