Lenea l-a costat 2.500 lei. Un bărbat a fost amendat după ce a lăsat plasele cu sticle lângă recipientul destinat acestor ambalaje

sticle1

Un bărbat dintr-o comună aflată lângă Timișoara s-a ales cu o amendă usturătoare după ce, „de lene”, a lăsat plasele cu sticle goale lângă recipientul dedicat acestui tip de ambalaj, în loc să le arunce una câte una în el. Polițiștii locali l-au sancționat cu 2.500 lei.

S-a străduit să aducă plasele cu sticlele goale pe care le-a adunat acasă, însă, de lene, nu le-a mai și aruncat una câte una în recipientul dedicat acestor ambalaje, ci le-a lăsat lângă el. Polițiștii locali din comuna Ghiroda l-au surprins pe bărbat pe camerele de supraveghere, motiv pentru care l-au sancționat cu o amendă usturătoare.

Plasele pline cu sticle lăsate lângă clopotele verzi, pe jos, în condițiile în care acestea sunt goale, este același lucru cu a le arunca pur și simplu pe stradă, atât din punct de vedere al respectului față de ceilalți cetățeni cât și din punct de vedere legal”, a informat Primăria Ghiroda.

leader board 728 x 90 px

Astfel, bărbatul a primit o amendă de 2.500 lei, acesta declarându-le oamenilor legii că nu a mai aruncat sticlele în clopotul verde pentru că pur și simplu i-a fost lene.

sticle2

sticle2