Legitimații și tichete pentru pensionari

Pensionarii din municipiul Reșița sunt invitați din data de 3 până în 29 septembrie să își ridice tichetele de călătorie.

Pensionarii din Reșița își pot ridica tichetele de călătorie din data de 3 septembrie. Acestea se acordă persoanelor de peste 70 de ani, indiferent de cuantumul pensiei, precum și pensionarilor cu vârsta sub 70 de ani al căror venit nu depășește 800 de lei. Noutatea în acest an o reprezintă faptul că tichetele au un termen de valabilitate prelungit față de cel de anul trecut și vor avea altă culoare. De asemenea se vor elibera gratuit legitimații de călătorie pensionarilor, care necesită o fotografie, se vizează semestrial și sunt valabile doi ani.

Tichetele pot fi ridicate de la sediul Direcției de Asistență Socială de către pensionarii care domiciliază între zona Triaj și cartierele mărginașe din partea de sus a orașului, în timp ce pensionarii din cartierele Lunca Bârzavei, Câlnic și Moniom le pot ridica de la sediul SC SPEDITION RO-A TIR SRL. Pensionarii trebuie să se prezinte personal cu actul de identitate și cu cuponul de pensie aferent lunii august 2012, ambele în original și copie xerox.

leader board 728 x 90 px

Elementul de noutate în ceea ce privește tichetele de călătorie pentru pensionari este faptul că aceasta vor avea începând din 3 septembrie o valabilitatea de 6 luni iar semestrial își vor schimba culoarea.De asemenea pensionarii vor primi și o legitimație de călătorie și în acest sens sunt rugați să se prezinte și cu o poză tip buletin atunci când își vor ridica tichetele de călătorie‘‘, a precizat Ildiko Szendrei consilier primar.