Legenda din Poiana Mărului a prins viață în sufletele iubitorilor de istorie și de… bere!

Vine ca un ecou din lumi de multă vreme apuse, a fost transformată în legendă și acum a prins iarăși viață. De mai bine de un an, de comoara regelui dac Scorilo se poate bucura o țară întreagă. Din Poiana Mărului, pe rafturile cele mai alese, creată din apa rece a munților și ingrediente de înaltă calitate, berea artizanală Scorilo este naturală și de calitate superioară.

Totul a pornit din pasiune

Datorită familiei Schelean, Mihai și Valeria, legenda lui Scorilo rămâne vie și în prezent și răzbate puternic din inima Munților Țarcu, de la 600 de metri altitudine. Fabrica de bere se ascunde într-un peisaj muntos de excepție și este „o afacere de familie, pornită de la faptul că eu sunt un iubitor de bere. Am decis să îmbinăm plăcerea cu business-ul și să facem totodată cunoscută Poiana Mărului, pentru că este o zonă foarte frumoasă, o zonă în care oamenii ar trebui să vină să investească, deoarece are atâtea de oferit”, a precizat Mihai Schelean.

leader board 728 x 90 px

Berea poartă cu mândrie numele lui Scorilo, iar localitatea Poiana Mărului, aflată la poalele Munților Țarcu, este asociată cu legenda regelui, care spune că, în prima zi de primăvară, când soarele bate pe pietrele Scorile, norocosul poate găsi comoara regelui dac. În acest caz, Mihai și Valeria au fost norocoșii care au descoperit comoara galbenă ca aurul, ce se face remarcată prin calitatea și gustul adevărat al berii.

De poftești la un gust natural, vrednic și de calitate superioară, alege berea Scorilo!

Pe lângă apa rece și pură a munților, malțul, hameiul și drojdia sunt ingredientele ce se folosesc în procesul de fabricare a berii artizanale. Aceste produse sunt de cea mai înaltă calitate și sunt importate din Austria, Slovenia și Germania. Procesul de fermentație este de 30 de zile, acesta considerându-se cel mai corect în procesul de fabricare a berii.

Berea Scorilo, nelipsită din bagajul celor iubitori de drumeții în natură.

În zilele însorite, după un traseu dificil, setea poate fi potolită întotdeauna cu o blondă rece, chiar la terasa amenajată în fața fabricii, astfel că traseul turistului va fi mult mai ușor, iar pofta mai domolită. Chiar și la plajă, Scorilo este o companie plăcută, sub razele soarelui și în adierea vântului ce învolbură valurile mării.

În cadrul Galei Club Antreprenor 2021, brandul Scorilo a fost premiat ca fiind cel mai apreciat și preferat produs în rândul băutorilor de bere din România:

„Chiar dacă am trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, cauză de Covid 19, nu am lăsat garda jos și am continuat acest proiect minunat în care am depus întreg efortul și toată pasiunea noastră. Suntem convinși că lucrurile vor intra pe făgașul normal, iar lumea se va reîntoarce la obiceiurile plăcute de petrece timp de calitate cu prietenii, de a merge la un festival sau pur și simplu de a planifica ieșiri în natură, fără nicio temere în ceea ce privește pandemia. Acest premiu ne onorează și ne motivează să depunem toate eforturile pentru a rămâne în continuare în topul preferințelor consumatorilor de bere artizanală din România.”, a declarat Valeria Schelean.

Realizată după o rețetă dezvoltată în parteneriat cu maeștrii berari din Austria, berea Scorilo poate fi achiziționată din magazinele MegaImage din țară, la Casa Berarilor Artizani, Rombeer sau direct de pe site https://www.berescorilo.ro/

Autor: Iulia Vlad