Prețuri mici și avantajoase la magazinul Dacus din Caransebeș

explo 1000x200

De la articole pentru grădinărit, la decorațiuni pentru casă și materiale de construcții, cel mai mare magazin de bricolaj din Caransebeș își așteaptă clienții cu oferte de nerefuzat.

Calitate, diversitate și prețuri atractive pentru toate buzunarele. Cel mai important magazin de retail din Caraș-Severin te așteaptă și în această perioadă cu o gamă de produse atent selecționate pentru cei cumpărători. Cei pasionați de grădinărit se pot bucura de o gamă largă de produse ce îi vor ajuta să-și înfrumusețeze grădina. Mașina de tuns gazonul sau trimmerul electric vor fi un sprijin de nădejde pentru a uniformiza spațiul verde, iar leagănul de lemn și pavilionul îți vor oferi pauza binemeritată după multă muncă. Petuniile, mușcatele, trandafirii sau crizantemele multicolore vor aduce o pată de culoare și vor înviora colțul de relaxare.

Pentru bărbații pasionați de renovări, aceștia pot alege din varietatea de produse speciale pentru construcții, de la plăcile OBS de interior și exterior, la mașina de înșurubat cu percuție. Și pentru că orice lucrare este mai ușoară atunci când ai uneltele la îndemână poți achiziționa cutia pentru scule.

 

Ești în pană de idei pentru meniul de weekend? Nu este nicio problemă!

Pentru că de ceva vreme s-a dat start și la ieșirile în natură, la magazinul de bricolaj Dacus găsești grătare de diferite mărimi pe care să-ți gătești carnea cum îți place, iar legumele să sfârâie la foc mocnit. Nu rata nici oala din inox pentru ciorbe sau blenderul de masă pentru un smoothie gustos și răcoros.

Firma, jumătate română și jumătate poloneză, vine cu un suflu nou în această zonă a Banatului și pune la dispoziția fiecărui client și o varietate de produse poloneze care nu se găsesc pe rafturile altor magazine din țară. Un exemplu și un atu în acest sens este gama diversă de faianță și gresie pe care clientul o poate cumpăra direct din magazin, fără a fi nevoit să dea comandă pentru modelul dorit.

Până și cei mici se pot bucura de activități în aer liber, construind castele de nisip în cutia special amenajată sau decorând propria lor căsuță din lemn unde se pot juca liniștiți cu păpușile sau mașinile de curse. Nici sportul nu trebuie dat la o parte, astfel că trambulina îți oferă ocazia de a țopăi și a face salturi și piruete în aer.

Pentru mai multe cumpărături la prețuri avantajoase, magazinul Dacus vă așteaptă pe strada Lunca Grofului, Buchin, în parcul industrial Buchin-Caransebeș și pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/dacus.caransebes.

Autor: Iulia Vlad