Legătura lui Robu cu sondajul care îl arată câștigător în 2024. De ce l-a căutat pe Palada?

untitled design set 970x90 px

Nicolae Robu vine cu explicații cu privire la recentul sondaj Sociopol care îl plasează favorit în cursa pentru Primăria Timișoara. Fostul edil local admite că a avut o discuție cu Mirel Palada, liderul institutului de sondare, după finalizarea cercetării. 

„Despre sondajul care, constat, provoacă insomnii! Sondajul este unul profesionist, făcut și asumat de Sociopol.  Desigur că cineva a comandat acest sondaj, dar nu sunt eu acela și nici vreo altă persoană fizică (ceea ce înseamnă că e o structură, nu?); eu am fost informat că se face, dar n-am cunoscut perioada exactă de desfășurare și nici alte detalii (eșantion etc). Eu n-am niciun amestec în rezultatele acestui sondaj! Și nici nu cunosc rațiunea pentru care unele persoane apar în el – probabil, e una de natură sociologică-! Am fost înștiințat că sondajul e gata și am avut o discuție cu dl Mirel Palada, liderul SOCIOPOL, prin care i-am cerut să mă asigure că rezultatele prezentate sunt reale, fără nici cea mai mică intervenție de cosmetizare, indiferent din partea cui. Am fost asigurat că așa este și îmi dau cuvântul de onoare că asigurările au fost foarte-foarte ferme!”, a scris Nicolae Robu pe Facebook.

E deja de notorietate faptul că fostul edil local va candida din nou, la alegerile din 2024, pentru Primăria Timișoara.

„Știu că pe unii îi trec fiorii că jaful, abuzurile, incompetența, clientelismul din primărie ar putea înceta, văzând rezultatele acestui sondaj și că Timișoara va redeveni ce-a fost și mai mult decât atât, fără ca ei – și nimeni! – să se regăsească la diversele conducte de supt, cum se întâmplă acum. Și văd cum ei s-au năpustit asupra mea cu și mai mare înverșunare decât au făcut-o până acum, cu consecvență, de circa 10 ani. Eu, însă, m-am schimbat și dacă altădată, la împroșcări cu noroi ca cele de care am parte acum, răspundeam cu cuvinte aspre, acum le receptez calm, cu zâmbetul pe buze, contând pe judecata divină, împăcat cu mine însumi.”, a mai spus Robu.

CITEȘTE ȘI: Primul sondaj după alegerile din 2020. Pe cine vor timișorenii primar?

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/