„E mai greu să aibă un lider local forța pe care o avem noi”. Rareș Bogdan, despre scandalul din PNL Timiș

rares bogdan
untitled design set 970x90 px

Primarii liberali din Timiș care au fost la discuții la București, nemulțumiți de conducerea filialei județene a PNL, se pot baza pe sprijinul conducerii centrale a partidului, dă asigurări prim-vicepreședintele Rareș Bogdan.

„E normal, oricine vine să stea de vorbă cu noi, stăm de vorbă. Nu sunt nemulțumiri sau probleme de ordin intern, ci chestiuni care țin de PNRR, de Anghel Saligny, multe lucruri care trebuie făcute acolo. Le acordăm (n.r, primarilor) acest sprijin. Mie nu mi-au spus nimic de nemulțumiri interne. Dacă au avut, nu au vorbit cu mine. Nemulțumirile sunt legate de guvernare, îngrijorări legate de programele guvernamentale.”, a declarat pentru expressdebanat.ro, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan.

Întrebat dacă primarii nu ar fi putut beneficia de sprijin, în situațiile pe care le reclamă, de la conducerea județeană a PNL Timiș, Rareș Bogdan a afirmat:

„Dacă au nevoie de mediere, apelează la noi. Dar deocamdată nu au apelat. Înseamnă că sunt suficient de maturi politic să își rezolve singuri problemele. Acum filiala județeană e influentă și puternică, dar nu are forța pe care o are un președinte de partid sau un prim-vicepreședinte. E mai greu să aibă un  lider local forța pe care o avem noi. Îi ajutăm cu tot ce putem noi.”, a mai spus Rareș Bogdan.

CITEȘTE ȘI: Alin Nica, după ce mai mulți primari PNL de Timiș au cerut la București demiterea lui: „Li s-a spus: băieți, stați cuminți!”

Vă reamintim, mai mulți primari liberali din Timiș au fost la începutul săptămânii la București, la o întâlnire cu premierul Nicolae Ciucă, secretarul general Lucian Bode și Rareș Bogdan, prim-vicepreședintele partidului. Discuțiile au avut loc în contextul în care edilii locali liberali s-au declarat nemulțumiți de modul în care este condusă filiala, reclamă lipsa de transparență în luarea deciziilor și au nemulțumiri vizavi de gestionarea programului Anghel Saligny la nivel județean, dar și de modul în care s-au negociat local, cu PSD, conducerile deconcentratelor.

/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/