A lăsat Casa Domnului fără acoperiș!

Capela Sfântului Ioan cel Nou de la Partoș de lângă Spitalul Județean de Urgență a fost prădată de hoți. După ce preotul care slujeşte acolo se chinuie din greu să adune materialele necesare ca să finalizeze construcția, un tânăr de numai 20 de ani  a furat scândurile din curtea lăcașului de cult.

Din varii  motive, hoții nu mai au limite și fură tot ce prind. Un tânăr de numai 20 de ani a ajuns să-și însușească  scândurile  din curtea capelei de la Spitalul Județean de Urgență din Reșița. Acesta a fost văzut de  portar, care a chemat imediat  un echipaj  din cadrul Poliției Municipiului. Scândurile urmau să fie puse pe acoperișul lăcașului de cult. Preotul urgentează lucrările deoarece în 15 septembrie, când este hramul,  capela  trebuie să fie gata să își primească enoriașii.

leader board 728 x 90 px

O patrulă de ordine și siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Reșița a prins în flagrant  un tânăr de 20 de ani care a sustras materiale de construcții din incinta unei biserici situate pe strada Făgărașului . Tânărul a fost condus la sediul Poliției unde se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat“, a declarat  Ancuța Cărbunaru, purtător de cuvânt IPJ CS.

În aceeași zi, un minor  în vârstă de 15 ani a fost prins de poliţişti pe o  stradă din Reșița. Acesta a pătruns într-un apartament  de unde a furat o centrală termică. Și în acest caz, tânărul  a ajuns la sediul  Poliţiei  Municipiului Reşiţa unde  i-a fost întocmit dosar penal. În ambele cazuri bunurile au fost recuperate şi predate păgubiților.