EXCLUSIV: Băieții cu BMW-uri le-au făcut plângeri penale poliţiştilor!

Tupeul tinerilor care nu îi lasă pe reșițeni să doarmă, din cauza scârțâitului de roți, atinge cote maxime. Deși aceștia se întrec în Cai Putere de ani buni, poliţiştii au ezitat să intervină. Când au făcut-o, băieții cu bani s-au arătat deranjaţi.

Reșițenii care locuiesc în apropiere de Kaufland s-au săturat până peste cap de zgomotul pe care îl fac noaptea mașinile puternice ale şoferilor de BMW-uri. Locuitorii din zonă spun că ar fi făcut plângeri la poliție de mai multe ori, însă oamenii legii, din motive necunoscute, ar fi ezitat să intervină. Incidentul de sâmbătă, atunci când drifturile au atras atenția polițiștilor, i-a bucurat pe reșițeni, gândindu-se că atmosfera nocturnă devine, în sfârșit, una liniștită.

Abuz din partea oamenilor legii

leader board 728 x 90 px

Lucrurile nu stau chiar așa. Asta, pentru că băieții cu BMW au reacționat imediat în ideea că li s-a făcut o mare nedreptate. După incidentul de sâmbătă, aceștia au transmis presei un comunicat în care s-au declarat dezamăgiți de faptul că nicio televiziune nu a reacționat. Mai mult decât atât, pentru că persoanele vizate susțin că ar fi fost victimele unui abuz, le-au depus plângere penală polițiștilor care au intervenit în seara de sâmbătă ca să calmeze spiritele de pe străzile orașului.

Susţinere pentru poliţişti

Lucrurile sunt duse la extrem și de unii dintre mai marii din Poliție, care, potrivit unor surse, ar fi aruncat cuvinte dure la adresa agenţilor de circulaţie care și-au făcut datoria. Locuitorii din zona Kaufland au auzit cum stă treaba, astfel că s-au pus pe adunat semnături de susținere. „De cinci ani locuiesc în zona Kaufland. Am copil mic. De multe ori, s-a trezit noaptea, plângând, din cauza scârțâitului de roți. Nu este firesc să se întâmple așa ceva. Polițistul a procedat legal. Cei cu mașini au refuzat să se legitimeze, normal că a chemat mascații. Nu este vorba despre un abuz. Asta în niciun caz!”, spune un reșițean care locuiește în zonă și care dorește să își păstreze identitatea ascunsă. Omul povestește că polițistul și-a făcut datoria, iar ca să îl ajute, locatarii s-au pus pe adunat semnături de susținere.

Intervenţii la superiori

„Este vorba despre locatarii din blocurile 17 și 19 de pe Bulevardul Muncii și despre cei care locuiesc pe Strada Gladiolelor, numerele 5, 3 și 1. Suntem sute de oameni nemulțumiți. Cum poate cineva să amenințe un polițist care și-a făcut datoria, când noi știm care este realitatea?!”, a adăugat reșițeanul revoltat. Oamenii mai cred că s-a ajuns în această situație din cauză că una dintre persoanele vizate ar fi de bani gata, astfel că s-ar fi făcut presiuni și asupra conducerii IPJ Caraș-Severin.