Larisa a câştigat procesul cu Marocanul

Ghinioanele se ţin lanţ de gimnastul român. După ce a ratat prezenţa la Londra şi ocazia de a câştiga o medalile şi, implicit, în jur de 100.000 de euro, Marocanul a pierdut şi procesul pe care i l-a deschis fostei sale soţii, reşiţeanca Larisa Drăgulescu.

Obligat după divorţ la plata a câte 442 de lei lunar, reprezentând pensie alimentară pentru cei doi copii pe care îi are cu Larisa, dar să şi suporte tratamentul pentru fetiţă, gimnastul a cerut Judecătoriei Reşiţa să dispună diminuarea drepturilor micuţilor Richard şi Beatrice. „A cerut diminuarea pensiei alimentare, plus să se excludă plata lui în vreun tratament medical pentru Beatrice. Oricum, el nu a plătit nici până acum vreun leu, de asta i-am şi făcut plângere penală, dar în zadar. El a fost obligat prin sentinţă judecătorească definitivă să plătească toate cheltuielile ei medicale. A spus că mi-ar fi dat mie bani în 2010, dar nu e adevărat şi nu poate dovedi asta”, a declarat Larisa Drăgulescu pentru Express de Banat.

Judecătoria Reşiţa a respins ieri acţiunea lui Marian Drăgulescu şi cererea reconvenţională, astfel că, gimnastul e bun de plată. „Până acum a refuzat să plătească pensie alimentară, dar parchetul a dispus neînceperea urmăririi penale faţă de el. De asta mă gândesc că nu va plăti nici de acum încolo”, a mai spus Larisa.