FOTO: Joc de lumini și de apă

De cum se lasă seara, dacă ești un simplu trecător prin centrul orașului, nu poți să nu observi și să nu rămâi mai mult decât încântat de jocul de lumini al fântânii arteziene.

Chiar dacă nu este o exclusivitate, și fântâna a fost sub reflectoare verzi-albastre toată vara, jocul de lumini, combinat cu apa ce tâșnește în diferite forme, conferă un spectacol ce atrage privirea multor reșițeni. Ideea luminării fântânii a făcut ca aceasta să revină în atenția reșițenilor, care aproape au uitat de existența ei.

Copiii sunt cei mai încântați de această noutate: „E foarte frumoasă, îmi vine să fac baie în ea. Și vreau și eu una la fel acasă!”, spune entuziasmată o fetiță. Însă nu numai copiii se bucură de cele câteva ore de spectacol, reșițeni de toate vârstele vin seara de seară în centru ca să urmărească jocul de lumini în culori de verde crud și albastru ca cerul senin.

leader board 728 x 90 px

Pentru cei care nu și-au rezervat încă o seară ca să o petreacă în centru, pot face o plimbare până acolo în această seară dacă vremea o va permite. Cu siguranță că vor fi încântați de frumusețea acestei fântâni, care a fost cândva una dintre cele mai mari și frumoase din întreaga Europă.
[slickr-flickr search=”sets” set=”72157630849496732″]