După Jazz, vine Folkul la Gărâna

po 1000x100px (3)

Scena din Poiana Lupului nu rămâne pustie multă vreme. În acest sfârșit de săptămână, Gărâna găzduiește un alt eveniment, un show cu răsunet național: Semenic Fest Folk.

Timp de două seri, vineri și sâmbătă, pe scena de la Gărâna are loc un nou festival, de data aceasta de muzică folk românească. Băncile din fața scenei vor fi din nou pline de iubitorii atmosferei și ai muzicii de calitate ce răsună de fiecare dată de pe scena de la poalele Semenicului.

Vineri seara va încânta publicul Mircea Vintilă, cu al său „Noros Cecer”, fără însă a avea un cer noros, iar apoi ce bine că este și renumitul cântăreț Nicu Alifantis, care va romantiza atmosfera cu baladele sale cunoscute de o țară întreagă. Tot vineri mai urcă pe scenă Didina Curea și Doru Stănculescu alături de Sorin Minghiat.

A doua zi din ediția a VIII-a a festivalului Semenic Fest Folk aduce în fața publicului pe cântărețul Ducu Bertzi, pe Valeriu Șeicaru, iar atmosfera va deveni un adevărat show cand va urca pe scenă artistul, comediantul și cântărețul Ioan Gyuri Pascu.

Se anunță un eveniment la care nu va mai exista colțișor de trunchi de copac liber în fața scenei. Corturile vor împânzi din nou poienile din jurul Gărânei, pentru că iubitorii de jazz se regăsesc și printre iubitorii de muzică folk.

Reporterii Express de Banat vor fi prezenți la eveniment și vă vor ține la curent pas cu pas. Rămâneți pe expressdebanat.ro pentru a urmări întreaga atmosferă, cu galerie foto și interviuri!

03 britannia 1000 x 100 gif