Lacăt pe ușa cluburilor în acest weekend. ISU s-a trezit prea târziu să apere viața reșițenilor!

Nu doar tinerii din municipiu s-au trezit, ci și echipajele din cadrul ISU „Semenic“. Urmările tragediei din clubul „Colectiv” însă, n-au lăsat impasibili proprietarii de cluburi și discoteci din Reșița, care acum sunt în gardă.

Să scape de amenzi, dar, probabil, și pentru siguranța publicului, administratorii au preferat să le lase închise până intră în legalitate. Alții, le-au deschis cu tupeu, dar susțin că au acte în regulă!

Chiar dacă Reșița nu se remarcă la capitolul cluburi, numărul acestora fiind relativ mic, cele care au mai funcționat sunt acum în mare parte închise. Barock, Bamboo, Ozone și Million au lacăt pe ușă o perioadă, până când proprietarii lor intră în totalitate în legalitate. Deschise au mai rămas Babilon și restaurantul Casa Bănățeană care, deși nu intră în aceeași categorie în ceea ce privește muzica difuzată, este luat cu asalt de sute de reșițeni, iubitori de muzică populară.

Potrivit unor surse neoficiale, reprezentanții ISU „Semenic” le-ar fi avut în vizor aseară pentru o serie de controale pe linie de prevenire, exact pe cele închise. S-a dovedit a fi prea târziu, însă! Cluburile pe care aceștia le-au vizat aveau lacătul pus pe ușă. Prin urmare, misiunea lor s-a încheiat extrem de repede.

În altă ordine de idei, alarmați sunt acum și proprietarii de localuri în care se organizează nunți și botezuri, pentru că și aceștia vor trebui să respecte legea la capitolul siguranță. Cum pentru a intra în legalitate au nevoie de sume fabuloase de bani, cel mai probabil, multe și-ar pune lacătul pe ușă definitiv.

Comments

 1. […] Nu doar tinerii din municipiu s-au trezit, ci și echipajele din cadrul ISU “Semenic“. Urmările tragediei din clubul “Colectiv” însă, n-au lăsat impasibili proprietarii de cluburi și discoteci din Reșița, care acum sunt în gardă. Să scape de amenzi, dar, probabil, și pentru siguranța publicului, administratorii au preferat să le lase închise până intră în legalitate. Alții, le-au deschis cu tupeu, dar susțin că au acte în regulă! Chiar dacă Reșița nu se remarcă la capitolul cluburi, numărul acestora fiind relativ mic, cele care au mai funcționat sunt acum în mare parte închise. Baroc, Bamboo, Ozone și Million au lacăt pe …mai multe stiri […]

 2. […] Chiar dacă Reșița nu se remarcă la capitolul cluburi, numărul acestora fiind relativ mic, cele care au mai funcționat sunt acum în mare parte închise. Baroc, Bamboo, Ozone și Million au lacăt pe Sursă știre […]

 3. participant says:

  Cum de aveau autorizatie de functionare pana acum? Primaria a dat autorizatie de functionare fara ca aceste cluburi sa aiba aviz ISU.DNA-ul aloooo, se aude?

 4. GGii says:

  Poate amintiti si de mafia avizarilor de securitate la incendiu.
  De ce nu spuneti cat costa asa o avizare.
  In tara sunt doar cateva persoane cu drept de “stampila”, iar stampila costa foaaaaaarte mult.
  Poate daca tarifele ar fi rezonabile, orice buticar si-ar face toate actele in regula.