Laborator de testare modern, la Timișoara. Este în top global

laborator testare huf timisoara
gif card de energie dacus 1000x100 alv bannerexpressbanat resita 1000x100px ian24

Noul laborator al Centrului de Inginerie Huf România, cea mai mare și modernă locație de testare a companiei la nivel global, a fost inaugurat la Timișoara.

Centrul Huf Timișoara va oferi clienților din domeniul automotive produse de înaltă calitate. Cea de-a treia locație a Huf în România este încă un exemplu în ceea ce privește strategia de dezvoltare a companiei la nivel global.

„Huf urmărește o strategie clară de creștere: compania își propune să atingă vânzări nete de 2 miliarde de euro până în 2031, iar Huf România va juca un rol extrem de important în atingerea acestui obiectiv. La Timișoara, dezvoltăm deja software și produse electronice pentru a oferi cele mai inovatoare soluții de acces auto și autorizare pentru industria automotive. Prin noul TCRL, înființăm cel mai mare centru de testare și validare din rețeaua globală de centre de competență Huf. Acesta va deservi toate cele cinci locații Huf din Europa – Portugalia, Spania, Polonia, Germania și România – pentru a furniza produse de înaltă calitate clienților noștri din domeniul industriei automotive”, a declarat Bogdan Nuna, CTO al Huf.

După unitatea de producție din Arad și Centrul de inginerie Huf din Timișoara, ne extindem acum competențele în România prin noul TCRL. În noul laborator, ne concentrăm activitățile de testare și validare pentru a asigura produse de înaltă calitate. În plus, creștem testele inițiale, validările de proiectare și de proces și consolidăm rolul Huf România în dezvoltare tehnologică și inovare”, a declarat Cristian Enculescu, directorul Centrului de Inginerie Huf România.

1000x100 (3)

Laboratorul de testare al Centrului de Inginerie România se află pe bulevardul Republicii nr 21, aproape de centrul Timișoarei. Pe o suprafață de 1700 de metri pătrați, Huf a instalat echipamente de top pentru testarea și validarea unor produse precum sisteme de acces auto, dar și chei auto clasice, inteligente și digitale.

 

publicitate Timisoara banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/