La Universitatea „Eftimie Murgu“ se predau tehnici de învăţare!

Universitatea „Eftimie Murgu“ din Reşiţa organizează, în sprijinul studenţilor din anul I, ateliere centrate pe managementul timpului, emoțiilor, stresului sau chiar tehnici de învățare.

În săptămâna premergătoare sesiunii de examene aferente primului semestru din anul universitar 2018-2019, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră (CCOC) derulează sesiuni de informare adresate studenţilor din anul I de la programele de studii din cadrul celor trei facultăți ale UEMR, informează Biroul de presă al UEMR. O primă astfel de întâlnire cu studenții boboci a fost găzduită de universitatea reșițeană miercuri, 16 ianuarie, în Sala multimedia „Constantin Gruescu”.

De asemenea, „la nivelul CCOC sunt planificate, în perioada februarie – mai, o serie de ateliere menite să vină în sprijinul tinerilor, focusate pe managementul timpului, emoțiilor, stresului sau tehnici de învățare. Studenții se pot înscrie la mai multe ateliere, pe email corp@uem.ro sau la sediul centrului din campusul universitar, corp B, mansardă, sala B 3.6“, mai precizează reprezentanţii UEMR.