La Teregova se va amenaja un dispensar medical

Fondurile pentru realizarea dispensarului medical sunt alocate de către Compania Națională de Investiții. În acest sens consilierii locali din comuna cărășeană au aprobat la recenta ședință de lucru alocarea amplasamentului vechi către CNI.

Dispensarul uman (medical) este dorit de către administrația publică locală pentru că cea mai apropiată unitate medicală de Teregova, și anume Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, se află la aproximativ 40 de km distanță.

Consilierii locali teregoveni au aprobat predarea către Ministerul Lucrărilor Publice Dezvoltării și Administrației, prin Compania Națională de Investiții C.N.L, pe bază de protocol, a amplasamentului Dispensar uman Teregova, județul Caraș-Severin, aflat în proprietatea Comunei Teregova. Dispensarul este în suprafață construită de 292 mp și terenul aferent – în suprafață de 470 mp, liber de orice sarcini.

Spațiul a fost predat pe perioada realizării de către C.N.l. a obiectivului de investiții „Reabilitare, modernizare și dotare Dispensar uman Teregova, județul Caraș-Severin”. Pentru această investiție Primăria Teregova va asigura utilitățile și va finanța de la bugetul local cheltuielile pentru servicii după realizarea investiției de către CNI.