La Teregova se finanțează construirea podului peste Teregovița

Prin Compania Națională de Investiții Primăria comunei Teregova va beneficia de fonduri pentru a realiza construirea unui pod peste pârâul Teregovița.

În prezent administrația publică locală din Teregova efectuează toate demersurile pentru obținerea avizelor de la Administrația Bazinală de Apă Banat în vederea demarării construcției unui pod care să ajute cetățenii comunei să ajungă la locuințe în siguranță.

Pentru această investiție nouă s-au alocat de la CNI 1.094.308,17 lei. Lucrările vor începe în cel mai scurt timp, iar finalizarea acestora este preconizată în aproximativ un an de zile.

leader board 728 x 90 px

Proiectul de investiție nu este singurul în comuna cărășeană. În derulare este extinderea canalizării menajere, prin PNDL 2, în valoare de 2,7 milioane de lei prin care se execută 1.150 de racorduri la sistemul de canalizare. Un alt proiect este introducerea canalizării menajere și construirea unei stații de epurare la Rusca-Teregova, un proiect de pe urma căruia vor beneficia 550 de gospodării. Valoarea acestuia este de 2,9 milioane de lei, iar perioada de execuţie a lucrărilor este de un an, a specificat primarul Maria Damian. Edilul a obținut în primul mandat semnarea a 10 contracte de finanțare, multe dintre ele în derulare.