La Reșița, se construiesc două noi blocuri de locuințe

blocuri stavila 620x400

Municipalitatea caută constructor pentru ridicarea a două noi unități locative pentru tinerii din medii defavorizate.

Primăria Reșița a scos la licitație execuția lucrărilor pentru obiectivul „Extinderea stocului locativ public pentru construcții de locuințe sociale în Zona Urbană Funcțională nr. 4 – cartier Stavila şi Marginea pentru populația din zonele urbane marginalizate – Etapa II”.

Concret, este vorba despre construirea a două noi blocuri de locuințe în zona intersecției străzilor Văliugului cu Primăverii (pod Lend), în proximitate celorlalte două unități locative aflate în execuție în prezent.

Blocurile vor fi dispuse pe patru niveluri (P+3E), cu 22 de apartamente fiecare. Terenul pe care se vor construi este sistematizat, pentru a face față preluării apelor pluviale aferente clădirilor şi celor provenite de pe teren. Imobilele vor fi racordate la toate utilitățile existente în zonă, precum apă și canalizare, alimentare cu energie electrică.

Stiri Timisoara si Resita publicitate online dacus 05 iulie 2024 Stiri Timisoara Publicitate online Brantner 1000x100px

Nu în ultimul rând, unitățile locative vor fi deservite de spații de depozitare a deșeurilor, de alei pietonale bine dimensionate, iluminate corespunzător, iar împrejurimile blocurilor vor fi prevăzute cu spații verzi pentru petrecerea timpului liber, astfel încât să se încurajeze socializarea și colaborarea în cadrul comunității.

Investiția este estimată la o valoare de 14.236.017 de lei, iar ofertele din partea constructorilor se pot depune până la data de 16 iulie.

stiri Timisoara publicitate si promovare online banner maxagro Stiri Timisoara si Resita STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/