Femeie, nu-ți fie teamă! Te aud, te văd, te susțin! Suntem conectate CLEVER!

intalnire comunitate Clever Resita
Stiri publicitate la Iulius Mall Timisoara po 1000x100px (3) Stiri si Publicitate din Baile Herculane pentru Timisoara si Resita untitled design set 970x90 px

Ești puternică, frumoasă și fericită. Poți și vei reuși! O șoaptă pe care Universul o aruncă în oceanul nostru de gânduri, iar comunitatea CLEVER, Reșița, face ca ea să vibreze și să ajungă la tine. 

Din nimic s-a creat totul, cu doar o suflare Divină am devenit, și cu o atingere de îngeri am învățat să fim cu adevărat, noi, ființele cele mai sensibile, dar și receptive și mai puternice decât ne-am imaginat. Iar pentru că dintr-o picătură nu se face ocean, un simplu flux al mării infinite de stări ne poate aduce pe culmi la care nici măcar nu am gândit vreodată. Cum? Foarte simplu: oameni empatici, oameni cu povești incredibile și cu o forță de reconectare de neînțeles pentru unii, ne sunt alături și pun umărul la cea mai frumoasă clădire a noastră, monumentul sufletului, lăcașul de unde pleacă cele mai curajoase, interesante și benefice idei.

Este templul pe care, împreună în comunitatea oamenilor care vor să se facă auziți și vor să ajute, îl ridicăm pas cu pas. Nu este ușor, dar nici greu, tot ce trebuie să faci este să te asculți, să te vezi, să te lași simțită și prezentă. O astfel de trăire nu are cum să nu-ți releve cea mai minunată perspectivă a ta, a omului care vrea și care poate.

„După n reușite în plan profesional, urmate de un teribil bornout, acompaniat de boli, traume și accidente, Cineva mi-a șoptit: schimbă! Și am schimbat pentru că da, am vrut să fiu acea eu, omul care, de la un business în retail, am ajuns să fiu ghid de dezvoltare personală, să fiu cea care îi ajut acum pe cei din jurul meu să se redescopere și să înțeleagă că doar cu puterea gândului pozitiv putem schimba totul în bine”, spunea speakerul, Mihaela Florea, professional life coach, în cadrul primului eveniment CLEVER, din Reșița, găzduit de restaurantul Yaya din Reșița.

intalnire comunitate Clever Resita

Mihaela Stoica si Mihaela Florea

În acompaniamentul neobositei Mihaela Stoica, antreprenor și psihoterapeut, de asemenea, la Reșița s-a deschis o nouă eră spre cunoașterea de sine, spre dezvoltare personală spre renaștere totală ca și entitate. Grupul CLEVER, înființat de asistentul medical, Mihaela Chisamera, din București, a luat naștere în urmă cu peste 5 ani, din nevoia de a avea vizibilitate, din dorința de a ajuta cât mai multe femei să se poată promova.

„În prezent sunt implicată în mai multe proiecte educaționale, organizez cursuri și tabere menite să le ușureze oamenilor conștientizarea, acceptarea, eliberarea bagajelor emoționale negative și adaptarea la complexitatea și viteza lumii în care trăim. Misiunea și menirea mea este iubirea. Am înțeles ca dacă vreau să trăiesc o viață mai bună, într-o lume mai frumoasă, e timpul să încep să o creez!”, mai spune Mihaela Florea.

whatsapp image 2024 06 20 at 19.04.15 (8)

Femeile au nevoie de susținere, au nevoie sa fie auzite si văzute, au nevoie sa le fie recunoscute eforturile și sacrificiile. Întâlnirile de networking au venit firesc, din dorința de a ne conecta fizic, de a avea spațiu accesibil de expunere a produselor și serviciilor oferite, și iată că în municipiul de pe Bârzava se întrevăd noi orizonturi, mai calde, mai luminoase pentru toate femeile aflate în căutare de validare, de altceva.

După o astfel de întâlnire vibrantă, doamnele participante au plecat acasă, nu doar cu un mic cadou, o amintire ce a reprezentat recunoștința pentru timpul dăruit comunității și ei înșiși, ci cu un întreg arsenal de emoții, stări și sentimente. Au plecat mai bogate decât au venit, și asta pentru că în această comunitate și-au dat întâlnire sufletele blajine, sensibile și chiar vulnerabile, poate un mare atuu atunci când vine vorba de firea feminină.

stiri si publicitate casino herculane by sungarden stiri si publicitate gif card de energie dacus 1000x100
Stiri din Timisoara Capitala Europeana Culturala, evenimentele continua si in 2024 1000x100 edb

whatsapp image 2024 06 20 at 19.04.15 (5)

Primul episod, ca si restul ce vor urma, de altfel, a avut doar un singur scop, acela ca împreună cu liderii comunității locale să vină în sprijinul cât mai multor femei, să le ofere ocazia să se întâlnească într-un spațiu de susținere, colaborări, vânzări și prietenie.

„A fost o întâlnire plină de AHA-uri valoroase, lacrimi de satisfacție și bucuria de a crea noi colaborări, conexiuni și, cel mai important, apartenența la un grup care deține un rol esențial în dezvoltarea identității personale și sociale a individului, oferindu-i suport emoțional, securitate și un sentiment de apartenență care contribuie semnificativ la starea sa generală de bine. Doamnele prezente ne-au răsfățat cu produse, atât în interior, papilele gustative, cât și la exterior,  frumusețea.

Vă mulțumesc, vă prețuiesc și vă respect, femei frumoase și puternice!” , a transmis și Mihaela Stoica, organizatorul evenimentului de la Reșița, omul care nu a învățat niciodată să fie trist.

intalnire comunitate Clever Resita

whatsapp image 2024 06 20 at 19.04.15 (10)

whatsapp image 2024 06 20 at 19.04.15 (2)

whatsapp image 2024 06 20 at 19.04.15 (4)

Stiri si Publicitate Timisoara, Resita, Hotel Versay aprilie 980x120 px Stiri din Resita si Timisoara banatica 1000x100
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/