La Reșița s-a făcut lumină! Moș Nicolae a aprins iluminatul festiv! [FOTO/VIDEO]

Pe scena din Centrul Civic, Moş Nicolae a urcat la braţ cu „ajutorul” său, Nelu Popa, care a a adus spiritul sărbătorilor în oraş, aprinzând luminile în bradul de Crăciun, dar şi în tot municipiul.

A urmat o scenetă a elevilor de la Şcoala Gimnazială Nr. 7, ajutaţi de actorii Teatrului de Vest, o demonstraţie de dans sportiv, dar şi de dansuri populare.

Tot cu acest prilej a fost inaugurat şi micul târg de Crăciun din Centrul Civic, la căsuţele din lemn reşiţenii putând găsi obiecte manufacturate din lână şi piele, murături de sezon, vin fier şi cozonac secuiesc, iar cei mici se pot da în voie pe un trenuleţ de divertisment. De asemenea, chiar sub brad sfârâie grătarele cu tot felul de bunătăţi tradiţionale din carne de porc, reşiţenii având de ales între grătarele calde şi mititei ori jumări, caltaboşi sau cârnaţi afumaţi. Nu au fost neglijate nici dulciurile, una dintre căsuţe având spre vânzare adevărate „lingouri” de ciocolată de casă, salam de biscuiţi ori alte prăjituri şi dulciuri de casă.

 „La fel ca în anul precedent, au fost amplasați trei arbori de Crăciun în Centrul Civic, în zona Triaj și în Parcul Tricolorului. De asemenea, în Parcul Tricolorului a fost amenajat un patinoar pe o suprafață de aproximativ 400 de mp. În plus, atât în Centrul Civic cât și în Parcul Tricolorului, au fost amenajate standuri de unde pot fi achiziționate produse de sezon”, ne-a informat Primăria Reşiţa printr-un comunicat de presă.