La Reșița, Crăciunul vine mai repede! Din generozitatea consilierilor locali!

Consilierii locali din Reşiţa au adoptat o serie de ajutoare sociale pentru locuitori, dar şi tichete sociale de Crăciun, ceea ce a stârnit rumoare în grupul PSD, care îi arătau cu degetul pe aceiaşi liberali care în urmă cu doar câteva luni votau glorioşi eliminarea tuturor acestor măsuri sociale!

„Mie mi se pare ciudat: taman înainte de campania electorală venim cu ajutoare sociale!”, a punctat rapid liderul grupului PSD-PMP, Ionuţ Chisăliţă. Replica a venit de la viceprimarul Adrian Dacica: „În fiecare miercuri, la audienţe, vin tot felul de persoane din categoriile enumerate de acest HCL care au nevoie urgentă de ajutor. Vă asigur, însă, că banii vor fi cheltuiţi chibzuit şi nu-i vom folosi pentru campania electorală”.

A fost rândul consilierei Silvia Chivari să vină cu o replică: „Atunci nu trebuia să le ştergeţi!”, iar social-democratul Mirel Sabo a spus că ar aştepta de la primarul Ioan Popa să îşi facă „mea culpa” pentru că a eliminat aceste măsuri sociale. „Eu îmi fac mea culpa că am votat acea propunere”, a spus viceprimarul Adrian Dacica, încheind dezbaterile.

Ambele proiecte, atât cel prin care se dau tichete sociale de Crăciun, cât şi cel prin care se acordă ajutoare sociale de urgenţă, au fost votate în unanimitate de către consilierii locali.