La Oțelu Roșu se trage linie și rezultatul este unul satisfăcător pentru primarul Mălăiescu

Pe pagina de facebook a Primăriei Oțelu Roșu au trebuit câteva zeci de imagini pentru a reaminti oțelarilor realizările primarului în mandatul 2016-2020.

Pe primul loc Luca Mălăiescu a pus în acest mandat, proiectul privind asfaltarea străzilor în orașul de pe Valea Bistrei, spunând că își dorește un oraș cu adevărat european prin dezvoltarea infrastructurii. Modernizarea centrul orașului în trei etape de investiții, dar și asfaltarea străzilor în proporție de 98 % sunt cele mai importante proiecte ale administrației din Oțelu Roșu.

Printre străzile asfaltate amintim: Revoluției, Gai, Mesteacănului, Ana Ipătescu, Vasile Alecsandri, Gării, Ștefan cel Mare, Eftimie Murgu, Traian Vuia, Liliacului. Trotuarele au reprezentat, de asemenea, o prioritate pentru primarul Mălăiescu, astfel că s-au realizat lucrări de pavare a trotuarelor cu bani de la bugetul local.

Edilul locului, care candidează pentru un nou mandat, s-a preocupat și de oferirea de condiții propice pentru selectarea gunoiului, fiind amenajate aproape în fiecare cartier puncte de colectare selectivă a gunoiului, dar și de semaforizarea zonei centrale sau de modernizarea străzilor din centrul urbei.

(E)