La oameni noi, mașini noi, după merit și respect!

Pentru că a fost ascultător, executând la timp și fără să crâcnească ordinele primite de la superiorii săi și pentru că s-a remarcat în lupta dusă împotriva temutului coronavirus, prefectul județului Caraș-Severin a fost răsplătit cu o mașină pe măsura activității sale de implicare în bunul mers al acestui colț de țară.

De fapt, mașina a fost repartizată instituției, doar că de plimbat cu ea se va plimba doar prefectul Cristian Gâfu și, eventual, ministrul de Interne când va fi în județ că, vorba aceea, nu se cade să fie primit doar cu un Duster, oricât de mult ne dăm în vânt după produsele autohtone.

Este vorba de un autoturism marca BMW X5, an de fabricație 2016, care de câteva zile tronează în parcarea instituției, lângă celelalte mașini „obosite” ale Consiliului Județean. Înainte de acest bolid, care trezește invidia altor instituții ale statului, prefectul se deplasa cu un Duster, dar cum la Ministerul de Interne exista un plus de autoturisme, de ce să nu fi fost transferat în Caraș-Severin?

gif card de energie dacus 1000x100 Brantner 1000x100px

Cârcotașii, care o tot dau cu prietenia dintre prefectul Cristian Gâfu și ministrul de Interne, Marcel Vela, ar trebui să știe că autoturismul va rămâne în județ și după ce Cristian Gâfu nu va mai fi prefect.

publicitate si promovare online banner maxagro STPT job 1000x200
/** clever pariuri **/ /** sfarsit clever **/