„La noi e ca în Vestul Sălbatic! Firmele sunt amenințate cu controale de la Finanțe, șeful de post face campanie pentru PSD!”

Acuzat mai pe ocolite că ar fi autorul moral al bătăii crunte pe care a primit-o zilele trecute un crescător de animale din comuna Zăvoi, viceprimarul Doru Cîrdei și un consilier liberal lansează acuzații dure la adresa social-democraților, dar și a oamenilor legii, care ar executa ordine de partid!

Cîrdei a negat mai întâi că ar fi instigat la violență împotriva celor care au alte simpatii politice pentru ziua de 5 iunie. Apoi însă a trecut la atac. „Ce se spune e o prostie aruncată pe piață pentru că așa face PSD-ul aici în zonă. Și despre mine scrie marele ziarist de la Oțelu Roșu, Donea, care e un șantajist. Când spun asta, mă bazez pe ceva! Eu nu sunt cu amenințări, cum sunt ei, pesediștii chiar amenință lumea! Toți cei care au firme pe raza comunei sunt amenințați că o să vină controale de la Finanțe peste ei. Domnul primar, Scorobete, amenință și el, la noi în comună e ca în Vestul Sălbatic!”, a declarat Cîrdei, actualul viceprimar al comunei, candidat PNL pentru fotoliul de primar.

Petru Gander, candidat al liberalilor pentru un loc în consiliul local și propunere a partidului pentru funcția de viceprimar, l-a luat în colimator pe șeful de post din comună, care s-ar ocupa de alte lucruri în ultima perioadă decât de siguranța cetățenilor. „Pesediștii umblă numai cu prostii. Inclusiv șeful de post! Am martori! Șeful de post din Zăvoi, Florin Ene, spune la diferiți oameni din comună să voteze cu Florinel (n.r. – Florin Obrejan, candidat PSD), să nu voteze cu Cîrdei, că ăștia vor să-l dea afară. Șefului de post îi voi face o plângere penală!”, a afirmat Gander.