Arestat preventiv pentru contrabandă! Țigări netimbrate în barurile din Caransebeș și Oțelu Roșu!

Nicolae Blidaru, patronul unui bar din Caransebeș, a fost depistat și reținut pentru contrabandă cu țigări. Mai mult decât atât, ajuns în fața judecătorului de drepturi și libertăți,  a primit 30 de zile de arest preventiv!

Bărbatul de 48 de ani a fost prins în flagrant delict, pe raza localității Jupa, în timp ce transporta cu autoturismul țigări de contrabandă, netimbrate. Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Caraș-Severin, cu sprijinul Serviciului Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene Caraș-Severin și al Serviciului Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș, au ridicat ieri 60.000 de țigarete de la Blidaru, țigări pe care le-a introdus în mod fraudulos pe teritoriul României, pentru a le comercializa. Surse apropiate anchetatorilor susțin că nu oriunde, ci chiar în localul său din Caransebeș, dar și într-un alt bar din Oțelu Roșu.

Blidaru e cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă, iar astăzi magistrații au dispus față de acesta măsura arestării preventive. Decizia de arestare preventivă pentru 30 de zile a Judecătoriei Caransebeș a fost contestată, ne-a declarat avocatul lui Blidaru, Cosmin Bolosin.