Invitație la distracție pentru toți copiii! De la viceprimarul Crina!

Cu prilejul Zilei Internaţionale a Copilului, Primăria Municipiului Reşiţa organizează astăzi, de la ora 17, în Centrul Civic (în fața clădirii Consiliului Județean Caraș-Severin) un eveniment artistic dedicat celor mai inocente fiinţe.

Moderatorii evenimentului vor fi actori ai Teatrului de Vest Reşiţa, care îi vor antrena pe copii în diverse jocuri distractive şi îi vor invita să descopere frumuseţea muzicii şi a dansului. Vor evolua Ansamblul folcloric Bârzava, Clubul de dans Mystic și formația Panoramic junior. De asemenea, voluntari de la Centrul de Voluntariat Mansarda îi așteaptă pe copii cu surprize. Și centrele sociale din subordinea Primăriei Reșița vor desfășura activități dedicate copiilor.

Tot astăzi, de la ora 12:30, copiii beneficiari ai serviciilor Centrului de Zi „Maria” vor desfășura concursul „Copiii au talent”. De la ora 13:30, Centrul de Zi „ABC” sărbătoreşte copilul prin dans. Cei mici vor prezenta dansuri sportive pe care le-au deprins în urma cursurilor de dans, coordonate de Simona Balaci de la Asociaţia Club Sportiv Magnum Team. „Ca de obicei, copiii vor fi răsplătiți cu dulciuri din partea administrației locale”, a anunțat viceprimarul cu atribuții de primar, Ioan Crina.