La mulți ani, Marius Cocioran!

Ieri a fost ziua de naștere a sportivului reșițean care în curând va participa la Jocurile Olimpice de la Londra. Tocmai de aceea, atletul nu a avut timp de distracție și odihnă nici măcar într-o zi atât de festivă.

Atletul reşiţean, Marius Cocioran, care a reuşit calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra şi-a sărbătorit ieri ziua de naştere prin muncă în cantonamentul de la Buziaş. Sportivul a primit cadou de la antrenorul său, Iosif Măzăran, 40 de km marş.

Marius Cocioran este singurul sportiv care a reuşit calificarea la competiţia supremă de la Londra pentru Municipiul de pe Bârzava. Aflat în pregătire la Buziaş, Marius parcurge aproximativ 250 de km pe săptămână. Atletul va pleca la Olimpiadă direct din cantonament.

În urmă cu o săptămână sportivul a participat la Campionatul Naţional şi a ieşit campionul României la proba de 20 de km marş. La Londra, Marius va concura în proba de 50 de km marş. Atletul reşiţean este ajutat în cantonamentul de la Buziaş şi de colegul său Ionuţ Cireşan care este permanent lângă el şi îl ajută cu tot ce poate.

„Obiectivul principal este să merg mai tare decât concursul trecut, să obțin un nou record național și cu acest record să intru în primii 15 sportivi de la jocurile olimpice. Este greu să intri în primii 10, sunt realist‘‘, a precizat Marius Cocioran.