EXCLUSIV: Ghiţă Irimescu a revenit la Reşiţa!

HC Caraş-Severin a perfectat transferul pivotului Gheorghe Irimescu, campion şi câştigător al Cupei României în 2011 cu HCM Constanţa. Este al patrulea nume nou în lotul echipei pregătite de Aihan Omer.

 

Component de bază al triplei câştigătoare a Challenge Cup, UCM Reşiţa, Ghiţă Irimescu a părăsit Reşiţa în momentul în care Adrian Chebuţiu a retras, în momentul arestării sale, orice sprijin financiar acordat echipei. Jucătorul nu a stat prea mult pe gânduri şi a semnat atunci cu campioana ultimilor ani. Irimescu n-a jucat foarte mult în tricoul echipei de la malul mării, concurenţa fiind foarte mare, iar acum, odată cu revenirea lui Aihan Omer pe banca tehnică a Reşiţei, pivotul a dat curs ofertei de a se întoarce în Banat.

“Gheorge Irimescu a semnat un contrat pe doi ani cu HC Caraş-Severin. Lotul este definitivat în proporţie de 90 la sută. E posibil să mai apară mici modificări, dar în mare acesta este lotul pe care HC Caraş-Severin va conta în noul sezon”, a precizat Dorinel Gurbină, directorul sportiv al clubului.

Ghiţă Irimescu nu a fost primit deloc bine de fanii reşiţeni în momentul în care acesta s-a întors în Sala Polivalentă în postura de adversar. Reşiţenii din tribună i-au reproşat că a lăsat echipa la greu, banii contând mai mult pentru el decât orice. “Irimescu şi-a făcut datoria acolo unde a fost plătit. El e jucător profesionist şi, dacă nu şi-a primit banii timp de mai multe luni, era normal să plece. Eu sunt convins că suporterii vor înţelege şi că totul va fi în regulă. Ghiţă va demonstra în teren că dă sută la sută pentru HC Caraş-Severin”, a mai declarat Gurbină.

HC Caraş-Severin i-a mai achiziţionat în această vară pe portarii Marocico şi Andrei şi pe juniorul Sămânţă.